0,00 
Nabídka seminářů

GDPR pro obce – 14.12.2017

1 399,00 

 
Dne 14.12.2017 ve spolupráci s Advokátní kanceláří Křížka Kuckirová Legal proběhne v Brně seminář k novému nařízení GDPR speciálně zaměřený na problematiku, která se bude týkat obcí a měst.

Jak správně aplikovat GDPR a vyhnout se tak pokutám od Úřadu pro ochranu osobních údajů se dozvíte na semináři určeném a přizpůsobeném pro starosty a zaměstnance obecních úřadů.

Přijměte naše pozvání a přijďte 14.12.2017 na seminář do Brna. Přihlásit se můžete online.

 

Není skladem

Kategorie:

Popis

Je Vaše obec dostatečně připravena na GDPR?

Máte pověřence pro ochranu osobních údajů?

Víte, jaké změny Vaši obec v souvislosti s GDPR čekají?

To vše se dozvíte na školení s názvem „GDPR pro obce“

KDY:   14. 12. 2017 v 09:00

KDE:   Vzdělávácí centrum Jihomoravského kraje na adrese Cejl 73, Brno

CENA:   1399,- Kč vč. DPH včetně občerstvení a tištěných materiálů

Od května 2018 vstoupí v účinnost nové evropské nařízení na ochranu osobních údajů tzv. GDPR, které zavádí pro obce a města celou řadu nových povinností. Zásadní novinkou je, že každá obec bude muset mít nezávislého pověřence pro ochranu osobních údajů. Přijďte se dozvědět důležité informaci, které budete v souvislosti s GDPR potřebovat!

Program

  1. Úvod do problematiky osobních údajů (právní úprava, pojem osobní údaj, subjekt, jehož údaje jsou zpracovávány, zpracování osobních údajů, souhlas jako titul pro zpracování osobních údajů)
  2. Nařízení GDPR (přímá aplikovatelnost nařízení, nové instituty nařízení GDPR, zásady ochrany osobních údajů, poveřenec pro ochranu osobních údajů)
  3. Problematika osobních údajů v praxi 
    a) praktické rady pro implementaci nařízení v rámci chodu obce (úprava webu obce, úprava dokumentů obce, osoba pověřence)
    b) příklady nejčastějších chyb při aplikaci zákona o ochraně osobních údajů a nařízení GDPR (souhlas s umístěním fotek na web, vedení obecní matriky, fotopasti, kamery na obecním úřadě, zveřejňování platů zaměstnanců úřadu, vítání občánků, uveřejňování smutečních oznámení,..)
  4. Blok dotazů

Komu je školení určeno:

  • Starostům a zaměstnancům obecního úřadu
  • Odborné veřejnosti se zájmem o problematiku GDPR

Školitelé:
Seminář vznikl ve spolupráci s partnerskou společností Advokátní kancelář Křížka Kuckirová Legal
JUDr. Iva Kuckirová
Mgr. Vít Křížka

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí “GDPR pro obce – 14.12.2017”

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

ten + one =

Napište nám

Realizované semináře
Scroll Up